מתכון אטריות אורז ברוקולי, אפונה, גזר ורצועות עוף | השף הלבן

אטריות אורז עם ברוקולי, אפונה, גזר ורצועות עוף

מעולם לא היה קל יותר להכין מוקפץ. מנה של מסעדה (שילדים טורפים) ב 10 דקות.

מאת: נעמה רן
בשרי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
אטריות אורז עם ברוקולי, אפונה, גזר ורצועות עוף
צילום: נעמה רן

המרכיבים ל4-6:

  • 1 שקית (400 גרם) אטריות אורז דקיקות, מוכנות לפי ההוראות על האריזה
  • 1/2 שקית (400 גרם) ברוקולי של סנפרוסט, מוכן לפי ההוראות על האריזה
  • 1 כוס אפונה וגזר של סנפרוסט, מוכנים לפי ההוראות על האריזה
  • 1 שקית (450 גרם) רצועות עוף בתיבול צ'ילי מתוק "מאמא עוף", מוכנות לפי ההוראות על האריזה
לרוטב:
  • 4 כפות רוטב סויה של אוליביה
  • 2 כפות סילאן
  • 1 כף חמאת בוטנים טבעית (לא חובה)
  • 1 כף חומץ
  • 2 שיני שום כתושות
  • להגשה: שומשום שחור או רגיל

הוראות הכנה:

  • 01.

    טורפים

  • 02.

    בקערה גדולה את מרכיבי הרוטב. מצרפים לקערה אטריות, ירקות ועוף ומערבבים. מכסים

  • 03.

    ומשהים 5 דקות לספיגת טעמים. בוזקים שומשום ומגישים.

    טיימר מופעל
    00:05:00
הכנת? כאן מדרגים
(3)