אטריות אורז עם ברוקולי, אפונה, גזר ורצועות עוף
מעולם לא היה קל יותר להכין מוקפץ. מנה של מסעדה (שילדים טורפים) ב 10 דקות.
בשרי
סוג מתכון
עד 10 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: נעמה רן
המרכיבים ל4-6:
- 1 שקית (400 גרם) אטריות אורז דקיקות, מוכנות לפי ההוראות על האריזה
- 1/2 שקית (400 גרם) ברוקולי של סנפרוסט, מוכן לפי ההוראות על האריזה
- 1 כוס אפונה וגזר של סנפרוסט, מוכנים לפי ההוראות על האריזה
- 1 שקית (450 גרם) רצועות עוף בתיבול צ'ילי מתוק "מאמא עוף", מוכנות לפי ההוראות על האריזה
לרוטב:
- 4 כפות רוטב סויה של אוליביה
- 2 כפות סילאן
- 1 כף חמאת בוטנים טבעית (לא חובה)
- 1 כף חומץ
- 2 שיני שום כתושות
- להגשה: שומשום שחור או רגיל
הוראות הכנה:
-
01.
טורפים
-
02.
בקערה גדולה את מרכיבי הרוטב. מצרפים לקערה אטריות, ירקות ועוף ומערבבים. מכסים
-
03.
ומשהים 5 דקות לספיגת טעמים. בוזקים שומשום ומגישים.
טיימר מופעל
הכנת? כאן מדרגים