לחמניות "גבינה" וזיתים טבעוניות, מהירות הכנה
לחמניות מהירות הכנה, ללא שמרים, עם מרקם מושלם של חלה
פרווה
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: נעמה רן
המרכיבים ל25 יחידות:
- 1 חבילה ממרח סויה בטעם טבעי תנובה Alternative
- 1/2 חבילה טופו בטעם טבעי תנובה Alternative
- 1/3 כוס שמן זית
- 2 כוסות קמח כוסמין מלא
- 1 כפית אבקת אפיה
- 1 כפית סודה לשתיה
- 2 כפות חומץ
- 1/2 כפית מלח
- 1/4 כוס זיתים קצוצים
לציפוי:
- שומשום שחור או קצח
הוראות הכנה:
-
01.
שמים במעבד מזון סויה, טופו ושמן ומעבדים לקרם חלק. מצרפים את יתר המרכיבים למעט הזיתים ומעבדים לבצק אחיד. מוסיפים זיתים ומערבבים ידנית עד פיזור אחיד.
-
02.
מחממים תנור ל 190 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה. מכינים קערית עם מים. בעזרת כף גלידה קפיצית או בידיים יוצרים כדורים בגודל כדור פינג פונג. מחליקים בידיים רטובות ומניחים בתבנית.
-
03.
בוזקים שומשום או קצח ואופים 25 דקות עד שתחתית הלחמניה זהובה.
טיימר מופעל
הכנת? כאן מדרגים