עוגות אישיות של שוקולד ודובדבנים | השף הלבן

עוגות אישיות של שוקולד ודובדבנים

חוגגים את ט"ו באב עם מתכון לעוגות שוקולד קטנות, מפנקות ורומנטיות

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
עוגות אישיות של שוקולד ודובדבנים

המרכיבים ל16:

  • 1 שקית דובדבן מתוק מוקפא "סנפרוסט" (300 גרם)
  • 250 גרם שוקולד מריר, מומס
  • 200 גרם חמאה "תנובה", מומסת
  • 3/4 כוס סוכר
  • 4 ביצים
  • 1/2 כוס קמח תופח
  • 1/2 כוס שקדים, טחונים
  • להגשה- גלידה או קצפת
גודל תבנית: 16 תבניות עוגה אשיות

הוראות הכנה:

  • 01.

             להפשיר את הדובדבנים ולחתוך לחצי.

  • 02.

             לערבב את כל החומרים לתערובת אחידה ולצקת לתבניות אישיות בקודר 8 ס"מ.

  • 03.

             לחמם תנור ל-180C ולאפות כ-15 דקות.

    טיימר מופעל
    00:15:00
  • 04.

             להגיש חם עם גלידה או קצפת.

הכנת? כאן מדרגים
(0)