רצועות זוקיני ממולאות גבינות ועשבי תיבול ברוטב עגבניות | השף הלבן

רצועות זוקיני ממולאות גבינות ועשבי תיבול ברוטב עגבניות

כמה שהן יפות, ככה הן טעימות! מאפה נפלא צמחוני ועשיר בדברים טובים

מאת: סבינה ולדמן
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
צילום: אפיק גבאי

המרכיבים ל4-6 מנות:

  • 20 עלי בזיליקום קצוצים
  • חצי כוס פרורי לחם (לא חובה)
  • 2 חלמונים
  • מלח
  • פלפל
  • 5 זוקיני פרוס דק עם קולפן
  • 1 חבילה רוטב עגבניות
  • מילוי-
  • 1 חבילה (250 גרם) גבינת חמד "פיראוס"
  • 250 גרם בולגרית מעודנת 5% "פיראוס"
  • גרידה מלימון אחד
  • 3 שיני שום כתשות

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים תנור ל180 מעלות.

  • 02.

    בקערה מערבבים את כל חומרי המילוי. על משטח עבודה פורסים 3 פרוסות חופפות של זוקיני. מניחים 1 כף גדושה של מילוי בתחתית ומגלגלים את הזוקיני לרולדה. ממשיכים עם יתר הרכיבים. יוצקים את רוטב העגבניות לתבנית פיירקס. מניחים מעל את הזוקיני הממולא. מעבירים לתנור ל25 דקות. מוציאים, מזלפים מעא שמן זית ומפזרים כמה עלי בזיליקום.

    טיימר מופעל
    00:25:00
הכנת? כאן מדרגים
(0)