סלט ירוק-כתום
סלט מרענן וטעים במיוחד.
חלבי
סוג מתכון
עד 10 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: ליטל ארזי
עיצוב: ליטל ארזי
המרכיבים ל2 מנות:
- 2 חופני רשאד
- 2 חופני ארוגולה
- 1/2 כוס עלי זעתר
- 1/2 כוס עלי נענע קרועים ביד
- 1 כוס קוביות דלעת + 80 גרם דלעת
- 2 כפות שמן זית
- 40 גרם גבינת גבע פרמזן קולקשן
- לרוטב:
- 2 כפות מיץ לימון
- 1 כף חומץ תפוחים
- 3 כפות שמן זית
- 1/2 כף פרג שלם
- 1/2 שן שום כתושה
- 1 כף דבש
- 1/4 כפית חריף אש אוליביה
- מלח (לפי הטעם)
הוראות הכנה:
-
01.
קלוריות: 375 למנה | נקודות שומרי משקל: 6 למנה
-
02.
להכנת הרוטב: לערבב את כל החומרים יחדיו בעזרת מטרפה ולשמור בצד.
-
03.
להכנת קוביות דלעת: לערבב את הקוביות דלעת עם 2 כפות שמן, מלח+ פלפל ולהקפיץ על מחבת חמה עד שהקוביות רכות ומקבלות חריכה קלה.
-
04.
בעזרת מנדולינה או קולפן ליצור רצועות דקות מכמות הדלעת הנוספת.
-
05.
בעזרת קולפן, ליצור קילופי פרמז'ן.
-
06.
לערבב את כל העלים הירוקים עם הרוטב ולהניח על צלחת הגשה, מעל לפזר את הקוביות דלעת, הרצועות, וגילופי הפרמז'ן.
הכנת? כאן מדרגים