סלט גרגרי חומוס, עגבניות וגבינת חמד | השף הלבן

סלט גרגרי חומוס, עגבניות וגבינת חמד

הסלט הזה הוא האהבה החדשה שלכם במטבח!

מאת: נעמי אבליוביץ'
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
סלט גרגרי חומוס, עגבניות וגבינת חמד
צילום: נעמי אבליוביץ' עיצוב: נעמי אבליוביץ'

המרכיבים ל4:

  • 400 גרם (½ שקית) גרגרי חומוס מבושלים סנפרוסט
  • 1 כוס עגבניות שרי, חצויות
  • 1 פלפל צהוב, חתוך לקוביות
  • 1 פלפל אדום, חתוך לקוביות
  • צרור עלי נענע, שטופים ומופרדים מהגבעולים
  • ½ כוס גבינת חמד 5% פיראוס, מגוררת בפומפיה
  • 2 כפות שמן זית
  • 2 כפיות חומץ בלסמי
  • מלח ים, לפי הטעם
  • פלפל שחור גרוס, לפי הטעם

הוראות הכנה:

  • 01.

    למרות שגרגרי חומוס תמיד מקושרים למנות כבדות וחמות כמו צלחת חומוס בחומוסיה או תבשיל שמבשלים לילה שלם, הם דווקא סוג של קטניה נהדרת לשילוב בסלטים קרים. גרגרי חומוס הם דבר בריא מאוד, ובשילוב הנכון עם ירקות וחלבונים נוספים, הם יוצרים ארוחה מאוזנת וטעימה.הסלט הבא משלב גרגרי חומוס מבושלים, עגבניות שרי, פלפלים צבעוניים, עלי נענע וגבינת חמד שמוסיפה מליחות קלה ועניין. הכל עטוף ברוטב עדין וקליל של שמן זית וחומץ בלסמי, שלוקח את כל הטעמים צעד אחד קדימה. הסלט הזה הוא האהבה החדשה שלכם במטבח!

  • 02.

    מבשלים את גרגרי החומוס לפי הוראות ההכנה שעל גבי האריזה. מסננים ומעבירים לקערה.

  • 03.

    מוסיפים את חצאי העגבניות וקוביות הפלפלים ומערבבים היטב.

  • 04.

    מתבלים במלח, פלפל, מיץ לימון ושמן זית ומערבבים היטב. מפזרים מעל את עלי הנענע וגבינת החמד המגוררת ומגישים מיד.קלוריות למנה: 200 | נקודות שומרי משקל למנה: 6

הכנת? כאן מדרגים
(0)