סלט אבוקדו, אשכולית וגבינה בולגרית | השף הלבן

סלט אבוקדו, אשכולית וגבינה בולגרית

סלט קל מאוד להכנה, עם שילוב טעמים מפתיע ומושלם לימים החמים, שיהווה יופי של ארוחת ערב או ארוחת צהריים קלילה לקחת לעבודה.

מאת: נעמי אבליוביץ'
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
סלט אבוקדו, אשכולית וגבינה בולגרית
צילום: נעמי אבליוביץ' עיצוב: נעמי אבליוביץ'

המרכיבים ל4:

  • 1 אבוקדו בשל, מקולף וחתוך לקוביות
  • 1 אשכולית, מפורקת לפלחים ללא הקרום
  • 1 צרור עלי כוסברה
  • 1 צרור עלי רוקט
  • 250 גרם גבינה בולגרית מעודנת 3% פיראוס, חתוכה לקוביות
  • 2 כפות שמן זית
  • 2 כפות מיץ לימון סחוט טרי
  • מלח ים, לפי הטעם
  • פלפל שחור גרוס, לפי הטעם

הוראות הכנה:

  • 01.

    רגע לפני הקיץ, כשכולם עוד מנסים להיפטר מהקילוגרמים העודפים שאחרי פסח, זה הזמן להתחיל לאכול קצת סלטים. במקום סלט הירקות הרגיל שנוחת על שולחן ארוחת הערב שלנו כמעט בכל יום, החלטתי ללכת לכיוון קצת אחר ולהכין סלט מרענן, צבעוני ומשמח במיוחד שמשלב אבוקדו, אשכולית, עלי רוקט וגבינה בולגרית.מתקבל סלט קל מאוד להכנה, עם שילוב טעמים מפתיע ומושלם לימים החמים, שיהווה יופי של ארוחת ערב או ארוחת צהריים קלילה לקחת לעבודה. שימו לב: אם מתחשק לכם לגוון קצת בטעמים אפשר להשתמש בגבינה פטה או גבינה צפתית במקום הבולגרית ולקבל טעם חדש בכל פעם.

  • 02.

    בקערה גדולה, מניחים את כל הירקות ועשבי התיבול ומערבבים היטב.

  • 03.

    מתבלים במלח, פלפל, מיץ לימון ושמן זית לפי הטעם.

  • 04.

    מעבירים לצלחת הגשה ומפזרים מעל את הגבינה הבולגרית. מגישים מיד.קלוריות למנה: 215 | נקודות שומרי משקל:

  • 05.

    5 למנה

הכנת? כאן מדרגים
(0)