סלט סלק צלוי עם גבינת פטה ועלי בייבי – טעים וקליל | השף הלבן

סלט סלק צלוי עם גבינת פטה ועלי בייבי

סלט קליל וטעים של סלק צלוי עם קוביות גבינת פטה ועלי בייבי.

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
סלט סלק צלוי עם גבינת פטה ועלי בייבי

המרכיבים ל 4:

  • 1/4 שקית (200 גרם) סלק אדום, שלם וקלוף, מוקפא סנפרוסט
  • 2-3 כפות שמן זית
  • כפית חומץ בלסמי
  • מלח גס ופלפל שחור לפי הטעם
  • חבילת עלי בייבי
  • 125 גרם גבינת פטה כבשים פיראוס, חתוכה לקוביות

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים תנור ל-190 מעלות.

  • 02.

    חותכים את הסלקים לרבעים/ שמיניות ומניחים בתבנית תנור מרופדת בנייר אפייה.

  • 03.

    מזלפים מעל הסלקים שמן זית וחומץ בלסמי ומתבלים במלח ופלפל.

  • 04.

    אופים את הסלקים במשך כ30-40 דקות או עד שהם מתרככים.

    טיימר מופעל
    00:40:00
  • 05.

    מצננים את הסלקים לטמפרטורת החדר לפני הרכבת הסלט.

  • 06.

    מרכיבים את הסלט: בקערה גדולה מניחים עלי בייבי, מעליהם את הסלקים ואת גבינת הפטה ומערבבים היטב.

  • 07.

    טועמים, מתקנים תיבול ומגישים לצד לחם קלוי.

הכנת? כאן מדרגים
(1)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.