סלט בצלים אפויים | השף הלבן

סלט בצלים אפויים

סלט בצלים אפויים

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
סלט בצלים אפויים

המרכיבים ל 10:

  • 5 בצלים בינוניים קלופים
  • 4 כפות שמן זית
  • 125 גרם גבינת פטה פיראוס
  • 100 גרם גבינת קולאז’ קשקבל
  • 1 זר עלי רוקט
  • 1/2 לימון
  • 2 כפות תימין לימוני
  • 2 כפות חומץ בלסמי
  • קורט פלפל שחור גרוס
  • קורט מלח

הוראות הכנה:

  • 01.

    חותכים את הבצלים לשמיניות ומושחים בשמן זית בעזרת מברשת סיליקון.

  • 02.

    בוזקים על הבצלים את התבלינים ואת התימין ומכניסים לאפייה בתנור שחומם ל- 180 מעלות בחום עליון עד שהבצל משחים.

  • 03.

    מפרידים את גבעולי הרוקט מהעלים ומתבלים את העלים בלימון הסחוט ובמלח.

  • 04.

    מפזרים את עלי הרוקט כמצע בכלי הגשה ומעל מניחים את הבצל האפוי כשהוא קר.

  • 05.

    מפוררים מלמעלה את גבינת הפטה ומעליה מגררים את גבינת הקשקבל.

  • 06.

    יוצקים מלמעלה מעט שמן זית, מלח, פלפל שחור גרוס וחומץ בלסמי ומגישים.

הכנת? כאן מדרגים
(0)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.