מתכון פאי משמשים לקיץ | השף הלבן

פאי משמשים לקיץ

פאי משמשים קיצי וקליל עם קרם פטיסייר משובח

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פאי משמשים לקיץ

המרכיבים ל תבנית פאי בקוטר 26 ס״מ:

  • 2 חלמונים
  • 1/3 כוס סוכר
  • ½ 2 כפות קורנפלור - שעורבבו יחד במקצפה
  • 100 גרם אבקת סוכר
  • 100 גרם שקדים לבנים טחונים
  • כפית גדושה קורנפלור
  • 100 גרם חמאה
  • 1 ביצה
  • 2 כפות רום
בצק:
  • 120 גרם חמאה
  • 2 כפות אבקת סוכר
  • 2 כפות מים
  • קורט מלח
  • כמה טיפות מיץ לימון
  • 1/3 1 כוסות קמח
מילוי (קרם פטיסייר):
  • 1 כוס חלב
  • מקל וניל חרוץ

הוראות הכנה:

  • 01.

    מילוי: מערבבים את כל מרכיבי הקרם היטב על אש קטנה. כשהתערובת הופכת אחידה מגבירים את האש ומערבבים, כשמבעבע לכבות (להזהר שהסיר לא יישרף), מקררים לילה במקרר.

  • 02.

    קרם שקדים: מערבבים את כל מרכיבי הקרם ביחד בפוד פרוססור, מקררים לילה במקרר.

  • 03.

    מרדדים את הבצק בתבנית פאי, ואופים במשך 15 דקות.

    טיימר מופעל
    00:15:00
  • 04.

    מערבבים ביחד בפוד פרוססור את קרם השקדים ואת קרם הפטיסייר, לאחר מכן משטחים על קלתית הבצק.

  • 05.

    מסדרים על המילוי חצאי משמשים, ומסדרים מעל פרוסות שקדים לבנים.

  • 06.

    אופים כחצי שעה, עד שזהוב.

הכנת? כאן מדרגים
(0)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.