פיצה ללא שמרים – מתכון קל וטעים | השף הלבן

פיצה ללא שמרים

מתכון טעים וקל להכנת פיצה בלי שמרים מצויין לילדים.

מאת: דנה ברודר זמי
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פיצה ללא שמרים

המרכיבים ל 3 משולשי פיצה:

  • 1 ביצה
  • 1 גביע אשל / גיל / יוגורט "תנובה" (או חלב "תנובה")
  • 2.5 כוסות קמח תופח
  • קמצוץ מלח
  • רסק עגבניות
  • 1 חבילה (200 גרם) פתיתי עמק למאפים "תנובה"
  • תוספות נוספות לפי הטעם
  • תרסיס שמן

הוראות הכנה:

  • 01.

    מערבבים בקערה ביצה, אשל, קמח ומלח עד שנוצר בצק שאפשר ללוש בידיים.

  • 02.

    מרססים תבנית שטוחה בתרסיס שמן. מניחים את הבצק על התבנית ומרדדים במערוך לעלה דק. 

  • 03.

    מורחים על הבצק רסק עגבניות ומפזרים עליו את פתיתי הגבינה. מפזרים את התוספות שנבחרו.

  • 04.

    אופים כ-15 דקות בתנור שחומם מראש לחום של  180 מעלות. מוציאים כשהגבינה מתחילה לבעבע. בתיאבון!!

    טיימר מופעל
    00:15:00
הכנת? כאן מדרגים
(2241)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.