סלט פטריות חם עם גבינת עיזים
סלט פטריות עם טוויסט יחודי – הסלט חם
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות

המרכיבים ל 4 מנות:
- 30 גרם חמאה
- 3 כפות שמן זית
- 1 בצל בינוני קצוץ דק מאוד
- 2 שיני שום כתושות
- 2 סלסלות פטריות שמפיניון חצויות
- מלח
- פלפל שחור גרוס
- 1 עגבנייה גדולה קצוצה דק ללא נוזלים
- חצי צרור עירית קצוצה
- 1 גליל גבינת עיזים
הוראות הכנה:
-
01.
ממיסים במחבת חמאה ושמן מוסיפים בצל ושום ומטגנים 5 דקות, מוסיפים את הפטריות מתבלים במלח ובפלפל מטגנים על להבה גבוהה מספר דקות עד להזהבה.
טיימר מופעל
-
02.
מוסיפים את העגבנייה ומטגנים 2 דקות. מסירים מהאש, מחלקים למנות וזורים מעל עירית קצוצה.
טיימר מופעל
-
03.
פורסים את הגבינה מניחים על הסלט מטפטפים מעל מעט שמן זית ומתבלים במלח גס ופלפל גרוס. מגישים עם לחם טרי ויין לבן צונן.
הכנת? כאן מדרגים