מתכון סלט פטריות חם עם גבינת עיזים | השף הלבן

סלט פטריות חם עם גבינת עיזים

סלט פטריות עם טוויסט יחודי – הסלט חם

מאת: בני סיידא
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
סלט פטריות חם עם גבינת עיזים

המרכיבים ל 4 מנות:

  • 30 גרם חמאה
  • 3 כפות שמן זית
  • 1 בצל בינוני קצוץ דק מאוד
  • 2 שיני שום כתושות
  • 2 סלסלות פטריות שמפיניון חצויות
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס
  • 1 עגבנייה גדולה קצוצה דק ללא נוזלים
  • חצי צרור עירית קצוצה
  • 1 גליל גבינת עיזים

הוראות הכנה:

  • 01.

    ממיסים במחבת חמאה ושמן מוסיפים בצל ושום ומטגנים 5 דקות, מוסיפים את הפטריות מתבלים במלח ובפלפל מטגנים על להבה גבוהה מספר דקות עד להזהבה.

    טיימר מופעל
    00:05:00
  • 02.

    מוסיפים את העגבנייה ומטגנים 2 דקות. מסירים מהאש, מחלקים למנות וזורים מעל עירית קצוצה.

    טיימר מופעל
    00:02:00
  • 03.

    פורסים את הגבינה מניחים על הסלט מטפטפים מעל מעט שמן זית ומתבלים במלח גס ופלפל גרוס. מגישים עם לחם טרי ויין לבן צונן.

הכנת? כאן מדרגים
(83)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.