עוגת ביסקוויטים ארגנטינאית
עוגת ביסקוויטים עם גבינה וריבת חלב בסגנון ארגנטינאי. קינוח קל להכנה שמתאים להגשה בכל ארוח
חלבי
סוג מתכון
עד 40 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל20 / מגש מרובע או מלבני 20X20 או 20X30:
- 1/2 קילו גבינה לבנה 5% או 9%
- 1 צנצנת ריבת חלב
- 1.5-2 חבילות ביסקווטים פתי בר שוקולד
- 1.5 כוס נס קפה או שוקו (אם העוגה לילדים)
- שוקולד מגורד או סוכריות לקישוט
הוראות הכנה:
-
01.
מערבבים את הגבינה עם ריבת החלב.
-
02.
טובלים את הביסקוויטים אחד-אחד בקפה או בשוקו ומניחים על המגש. שמים שכבה של תערובת הגבינה עם ריבת החלב, וחוזרים על הפעולה ארבע פעמים. מסיימים עם תערובת הגבינה למעלה.
-
03.
מפזרים סוכריות או שוקולד לקישוט.
-
04.
מכניסים למקרר לכמה שעות לפני ההגשה.
הכנת? כאן מדרגים