מתכון שקשוקת עגבניות ברוטב שמנת | השף הלבן

שקשוקת עגבניות ברוטב שמנת

שקשוקת עגבניות ברוטב שמנת

מאת: עליזה גבאי קרשבסקי
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
שקשוקת עגבניות ברוטב שמנת

המרכיבים ל5 מנות:

  • כפית זרעי סלרי
  • פלפל שחור מעט
  • מיכל שמנת מתוקה
  • 1 פלפל חריף קצוץ
  • 4 עגבניות בשלות
  • 5 ביצים
  • 1 בצל קצוץ
  • 2-3 שיני שום קצוץ

הוראות הכנה:

  • 01.

    אופן ההכנה:

  • 02.

    מטגנים את הבצל במעט שמן זית .

  • 03.

    מוסיפים את השום, זרעי סלרי הקצוצים, הפלפל והתבלינים.

  • 04.

    מוסיפים את רסק העגבניות.ושימו לב :במקום מים מוסיפים לרסק העגבניות את השמנת. 

  • 05.

    מנמיכים את האש ומוסיפים את הביצים. טעם העגבניות יוצא מדהים ועדין בזכות השמנת .  

הכנת? כאן מדרגים
(46)