מתכון רצועות עוף מוקפצות עם כרישה | השף הלבן

רצועות עוף מוקפצות עם כרישה

רצועות עוף מוקפצות עם מגוון ירקות. מנה דלת שומן וטעימה

מאת: עורך השף הלבן
בשרי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
רצועות עוף מוקפצות עם כרישה

המרכיבים ל 4 מנות:

  • 750 גרם רצועות חזה עוף "עוף תנובה"
  • 3 יחידות כרישה החלק הלבן חתוך לרצועות
  • 1/2 כוס יין לבן
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס
  • 100 גרם שקדים מולבנים קלויים
  • מעט שמן להקפצה

הוראות הכנה:

  • 01.

    בווק מחממים את השמן ומקפיצים את רצועות העוף תוך ערבוב, מוציאים ומעבירים לקערה.

  • 02.

    מחממים שוב את הווק יוצקים שמן ומקפיצים את הכרישה מערבבים ומטגנים כ 5-8 דקות רק כדי לזגג את הכרישה. מוסיפים את הבשר

    טיימר מופעל
    00:08:00
  • 03.

    מערבבים ומתבלים יוצקים את היין מבשלים 2-3 דקות מוסיפים את השקדים ומגישים.

    טיימר מופעל
    00:03:00
הכנת? כאן מדרגים
(84)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.