מתכון סלט יווני עם זיתים וגבינה בולגרית | השף הלבן

סלט יווני אהוב בתוספת גבינה בולגרית

אחד הסלטים היותר אהובים במטבח הישראלי, סלט ירקות קצוץ בתוספת גבינה בולגרית

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
סלט יווני

המרכיבים ל3 מנות:

  • 4 עגבניות
  • 4 מלפפונים
  • 1 בצל יבש
  • 150 גרם גבינה בולגרית
  • 10 זיתים שחורים
  • 2 כפות שמן זית
  • זעתר
  • פלפל
  • מלח
  • מיץ לימון

הוראות הכנה:

  • 01.

     חותכים את העגבניות, המלפפונים והבצל לחתיכות בינוניות.

  • 02.

     מוסיפים את הזיתים השחורים ואת הגבינה הבולגרית, מוסיפים 2 כפות שמן זית.

  • 03.

    מתבלים עם קצת פלפל וקצת מלח, ניתן גם להוסיף זעתר למי שאוהב.  

הכנת? כאן מדרגים
(55)