רוטב לפיצה
רוטב עגבניות קלאסי לפיצה עם בזיליקום ואורגנו, מתכון קל להכנה ושימושי שיתאים למגוון שימושים: למריחה על פיצה, כרוטב לפסטה ולהכנת שבלולי פיצה וסמבוסק
המרכיבים לרוטב לפיצה אחת:
- 1 בצל קטן קצוץ
- 5 עגבניות בשלות חתוכות לקוביות קטנות
- 5 כפות רסק עגבניות
- 1 כוס מים
- מלח ופלפל
- 5 עלי בזיליקום קצוצים
- אורגנו
- 2 כפות אבקת מרק בטעם עוף
- 2 כפיות שום כתוש
הוראות הכנה:
-
01.
מטגנים קלות את הבצל והעגבניות בשמן זית ומוסיפים מלח כדי להוציא את הנוזלים. מוסיפים את השום ומערבבים.
-
02.
מוסיפים רסק עגבניות, אבקת מרק, פלפל, ואורגנו. מערבבים ומוסיפים מים.
-
03.
מביאים לרתיחה ומבשלים כעשר דקות עד שהעגבניות מתרככות.
-
04.
מוסיפים את הבזיליקום ומתבלים פעם נוספת אם יש צורך.
-
05.
מורידים מהאש. ניתן לטחון את הרוטב או להשאיר אותו כמו שהוא.
-
06.
מורחים על בצק פיצה או מגישים על פסטה.
-
07.
בתאבון!
הידעת?
אין בעולם אהבה כמו אהבה לפיצה! המאפה הדקיק, הגבינתי והפריך הזה זכה בצדק לפופולריות עצומה בכל רחבי העולם, והוא מופיע בכל מקום: ממסעדות גורמה ועד לדוכני אוכל רחוב בפינת השכונה. מעוניינים לקחת את האהבה לפיצה לשלב הבא? הסוד הוא ברוטב. הבאנו לכם מתכון מקצועי של שף לרוטב עגבניות קלאסי לפיצה עם בזיליקום ואורגנו, מתכון קל להכנה ושימושי שיתאים למגוון שימושים: למריחה על פיצה, כרוטב לפסטה ולהכנת שבלולי פיצה וסמבוסק.