מתכון עוגיות אלפחורס | השף הלבן

עוגיות אלפחורס

עוגיות במלית ריבת חלב ומצופות בפתיתי קוקוס, מתכון שמקורו במדינות דרום אמריקה

עוגיות אלפחורס מאת: שושי בוחניק
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
עוגיות אלפחורס

המרכיבים לכ-40 עוגיות:

  • 4.5 כוסות קמח
  • 1 שקית אבקת אפיה
  • 1.5 כוסות אבקת סוכר
  • 2 שקיות סוכר וניל
  • 1.5 חבילת חמאה מומסת
  • 1/2 כוס שמן
  • קוקוס
  • 2 צנצנות ריבת חלב

הוראות הכנה:

  • 01.

    הכנה:

  • 02.

    לערבב את כל החומרים במיקסר ביחד (חוץ מהשמן) לבצק רך ונעים, אם הבצק יוצא יבש יש להוסיף שמן, אם הבצק יוצא רך מדי יש להוסיף עד חצי כוס קמח,

  • 03.

    שמים את הבצק במקרר שעה.

  • 04.

     מחממים את התנור לחום בינוני של 180 מעלות.

  • 05.

    מוציאים את הבצק ומתחילים לקרוץ עיגולים בקוטר של בערך 2 ס"מ.

  • 06.

      שמים את העוגיות על תבנית עם נייר אפיה, מכניסים לתנור החם למשך בערך רבע שעה או עד שהעוגיות מתחילות להזהיב מלמטה.

  • 07.

    מוציאים את התבנית, מקררים, לוקחים 2 עוגיות וביניהן (כמו סנדוויץ') שמים ריבת חלב ומגלגלים מסביב עם קוקוס (ניתן להחליף את ריבת החלב בממרח חלווה, שוקולד וכו').

  • 08.

     יש לאחסן את העוגיות במקרר לשמירת הטריות.

הכנת? כאן מדרגים
(886)