מתכון קיש בצל | השף הלבן

קיש בצל

קיש בצל

מאת: אסתר פלח
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
קיש בצל

המרכיבים ל 6 מנות-תבנית פאי בקוטר 26:

  • 2.5 כוסות קמח
  • 200 גרם חמאה
  • 8 כפות מים
למילוי:
  • 6 בצלים גדולים חתוכים לטבעות
  • 1 שמנת מתוקה להקצפה 38% "השף הלבן"
  • 1 כוס חלב
  • 4-5 ביצים תלוי בגודל
  • 1 כוס גבינה צהובה מגורדת
  • 5 כפות גדושות אבקת מרק בצל

הוראות הכנה:

  • 01.

    6667px;">אופן ההכנה: בצק: ללוש את כל חומרי הבצק עד לקבלת בצק אחיד. מילוי:

  • 02.

    מאדים את הבצלים במחבת ומוסיפים שמנת מתוקה.

  • 03.

    מערבבים את החלב הביציםוהגבינה צהובה עםאבקת המרק בצל.

  • 04.

    מרפדים תבנית גדולה בבצק ועל הבצק שופכים את העיסה.

  • 05.

    מכניסים לתנור ואופים עד התייצבות הפשטידה והזהבה.

הכנת? כאן מדרגים
(176)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.