אצבעות פילה אמנון במעטפת עלי גפן - טעים וקל להכנה | השף הלבן

אצבעות פילה אמנון במעטפת עלי גפן

לנשנוש, בראנץ' או אירוח חגיגי: אצבעות פילה אמנון עטופות בעלי גפן עם טאץ' לימוני מרענן. ואפילו סידרנו לכם מתכון לרוטב לצד!

מאת: אינס ינאי
פרווה סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
אצבעות פילה אמנון במעטפת עלי גפן
צילום: דניאל שכטר עיצוב: נעה קנריק

המרכיבים ל4-5 מנות:

  • 5 יחידות פילה אמנון "דגי תנובה" מופשרים על פי ההוראות שעל האריזה
  • 1 צנצנת עלי גפן במי מלח
  • 2 לימונים חתוכים לפרוסות ורבעים
  • 1/2 כוס שמן זית
  • מיץ מלימון אחד
  • קורט מלח אטלנטי
  • פלפל שחור גרוס
לרוטב:
  • 1 גביע יוגורט תנובה 5% BIO
  • חופן עירית קצוצה
  • 1/4 כפית אגוז מוסקט
  • 1/2 כף מיונז
  • קורט מלח
  • 1/4 כפית פלפל שחור טחון
גודל תבנית: תבנית מלבנית בינונית

הוראות הכנה:

  • 01.

    חותכים כל יחידת פילה אמנון ל-2 אצבעות מאורכות ועוטפים את מרכז אצבע הדג בעלה גפן

  • 02.

    מסדרים בתבנית את אצבעות הדג העטופות ואת רבעי הלימונים ביניהם

  • 03.

    מערבבים בקערה שמן זית, לימון, מלח ופלפל ומוזגים על אצבעות הדג

  • 04.

    מכסים את התבנית בנייר אלומיניום ואופים בתנור שחומם מראש ל 170 מעלות ל-40 דקות

    טיימר מופעל
    00:40:00
  • 05.

    מערבבים את כל מרכיבי הרוטב ומגישים לצד אצבעות האמנון. בתאבון!

הכנת? כאן מדרגים
(0)