פסטה עם טופו - טעים וקל להכנה | השף הלבן

פסטה עם טופו

ארוחת צהריים ברבע שעה: מתכון מעולה וקליל לפסטה עם תבשיל עגבניות וטופו לארוחה טעימה, מהירה ועשירה בחלבון.

מאת: שקמה יעקבי
פרווה סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פסטה עם טופו
צילום: שקמה יעקבי עיצוב: שקמה יעקבי

המרכיבים ל 3-5 מנות:

  • ½ חבילת פסטה מבושלת לפי ההוראות שעל החבילה
לרוטב:
  • 1 בצל חתוך לקוביות
  • 1 גמבה גדולה חתוכה לקוביות
  • 15 עגבניות שרי תמר חתוכות לקוביות גדולות
  • ½ חבילה טופו "תנובה ALTERNATIVE" בטעם פרובנס חתוך לקוביות קטנות
  • מלח לפי הטעם
  • 1 כפית אורגנו מיובש
  • 2-3 כפות שמרי בירה
  • להגשה: עלי בזיליקום טריים
גודל תבנית: מחבת סטנדרטית

הוראות הכנה:

  • 01.

    מטגנים בצל במחבת רחבה עם שמן עד להזהבה

  • 02.

    מוסיפים גמבה וממשיכים לטגן עד לריכוך. מוסיפים את עגבניות השרי והטופו וממשיכים לטגן במשל 2-3 דקות.

    טיימר מופעל
    00:03:00
  • 03.

    מוסיפים תבלינים ושמרי בירה ומערבבים.

  • 04.

    בצלחת הגשה מניחים את הפסטה המבושלת ומעליה את תבשיל הירקות והטופו.

  • 05.

    מקשטים עם עלי בזיליקום ומגישים

הכנת? כאן מדרגים
(0)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.