פסטה עם טופו
ארוחת צהריים ברבע שעה: מתכון מעולה וקליל לפסטה עם תבשיל עגבניות וטופו לארוחה טעימה, מהירה ועשירה בחלבון.
פרווה
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות

צילום: שקמה יעקבי
עיצוב: שקמה יעקבי
המרכיבים ל 3-5 מנות:
- ½ חבילת פסטה מבושלת לפי ההוראות שעל החבילה
לרוטב:
- 1 בצל חתוך לקוביות
- 1 גמבה גדולה חתוכה לקוביות
- 15 עגבניות שרי תמר חתוכות לקוביות גדולות
- ½ חבילה טופו "תנובה ALTERNATIVE" בטעם פרובנס חתוך לקוביות קטנות
- מלח לפי הטעם
- 1 כפית אורגנו מיובש
- 2-3 כפות שמרי בירה
- להגשה: עלי בזיליקום טריים
גודל תבנית: מחבת סטנדרטית
הוראות הכנה:
-
01.
מטגנים בצל במחבת רחבה עם שמן עד להזהבה
-
02.
מוסיפים גמבה וממשיכים לטגן עד לריכוך. מוסיפים את עגבניות השרי והטופו וממשיכים לטגן במשל 2-3 דקות.
טיימר מופעל
-
03.
מוסיפים תבלינים ושמרי בירה ומערבבים.
-
04.
בצלחת הגשה מניחים את הפסטה המבושלת ומעליה את תבשיל הירקות והטופו.
-
05.
מקשטים עם עלי בזיליקום ומגישים
הכנת? כאן מדרגים