מתכון לביבות גבינה מטוגנות | השף הלבן

לביבות גבינה מטוגנות

לביבות גבינה פריכות, מתאימות כתוספת או כמנה ראשונה

מאת: חביבה טל
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
לביבות גבינה מטוגנות

המרכיבים ל 15 מנות:

  • 250 גרם גבינה לבנה 5% או קוטג'/ריקוטה
  • 1/2 כפית מלח
  • 2 ביצים מופרדות
  • 2 כפות סוכר
  • 4 כפות קמח מצה או קמח רגיל
  • 1 שקית אבקת אפייה
  • שמן קנולה לטיגון
לקישוט:
  • סוכר
  • קינמון

הוראות הכנה:

  • 01.

    מערבבים חלמונים עם גבינה, סוכר, מלח וקמח מצות (בפסח) או קמח רגיל.

  • 02.

    מקציפים חלבונים ולאחר מכן מערבבים עם תערובת הגבינה בתנועות קיפול עדינות.

  • 03.

    מחממים שמן במחבת ויוצקים כף מהתערובת למחבת. מזהיבים את הלביבות משני הצדדים.

  • 04.

    זורים סוכר מעורבב בקינמון או מקשטים בכפית ריבה.

הכנת? כאן מדרגים
(265)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.