שקשוקה פטה
שקשוקה אותנטית עם תוספת מרעננת של גבינת פטה, מתכון קליל ופשוט להכנה
חלבי
סוג מתכון
עד 40 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל4 מנות:
- 1 בצל יבש
- 5 עגבניות בשלות
- 2 גמבה אדומה
- 1 פלפל חריף
- 4 ביצי תנובה
- מלח
- כמון
- כרוויה (קימל טחון)
- 100 גרם גבינת פטה 5% "פיראוס"
הוראות הכנה:
-
01.
מאדים במעט שמן ומלח את הבצל הקצוץ. מוסיפים את הגמבה הקצוצה ולאחריה את העגבניות הקצוצות.
-
02.
מבשלים מעט עד להתרככות.
-
03.
מוסיפים 4 ביצים ומכסים למספר שניות עד שיתייצבו.
-
04.
מוסיפים בנדיבות גבינת פטה של ״פיראוס״ ומתבלים במעט כמון וכרוייה. מכסים שוב.
הכנת? כאן מדרגים