מתכון שקשוקה פטה | השף הלבן

שקשוקה פטה

שקשוקה אותנטית עם תוספת מרעננת של גבינת פטה, מתכון קליל ופשוט להכנה

מאת: אורלי כהן
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
שקשוקה פטה

המרכיבים ל 4 מנות:

  • 1 בצל יבש
  • 5 עגבניות בשלות
  • 2 גמבה אדומה
  • 1 פלפל חריף
  • 4 ביצי תנובה
  • מלח
  • כמון
  • כרוויה (קימל טחון)
  • 100 גרם גבינת פטה 5% "פיראוס"

הוראות הכנה:

  • 01.

    מאדים במעט שמן ומלח את הבצל הקצוץ. מוסיפים את הגמבה הקצוצה ולאחריה את העגבניות הקצוצות.

  • 02.

    מבשלים מעט עד להתרככות.

  • 03.

    מוסיפים 4 ביצים ומכסים למספר שניות עד שיתייצבו.

  • 04.

    מוסיפים בנדיבות גבינת פטה של ״פיראוס״ ומתבלים במעט כמון וכרוייה. מכסים שוב.

הכנת? כאן מדרגים
(130)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.