מתכון עוגת קונקורד משגעת פרווה | השף הלבן

עוגת קונקורד משגעת פרווה

קלה להכנה ומתאימה אחרי ארוחת צהריים בשרית

מאת: רעות הכט
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
עוגת קונקורד משגעת פרווה

המרכיבים ל10 מנות:

למרנג:
  • 1 כוס סוכר
  • 5 חלבונים
  • 1 כף אבקת סוכר
  • 1 כפית קקאו
לקרם שוקולד:
  • 1 מיכל שמנת מתוקה
  • 200 גרם שוקולד מריר
  • 1 מיכל שמנת מתוקה, נוסף
  • 1 כף סוכר
לעיטור:
  • אבקת קקאו

הוראות הכנה:

  • 01.

    מכינים את המרנג: מקציפים חלבונים עם סוכר עד קבלת קצף יציב. מנפים פנימה אבקת סוכר וקקאו ומקפלים בעזרת מרית באופן ידני. אופים שעתיים ב-110 מעלות, בצורת מקלות ו- 2 פלטות בקוטר 24 ס"מ.

  • 02.

    מכינים את הקרם: מרתיחים שמנת מתוקה ויוצקים על השוקולד. מערבבים עד המסה מוחלטת של השוקולד. שומרים במקרר למשך שעתיים.

  • 03.

    מקציפים את השמנת הנוספת והסוכר ביחד עם השוקולד המבושל, עד קבלת קרם שוקולד יציב.

  • 04.

    מרכיבים את העוגה: מניחים פלטת מרנג בתבנית ומעל שכבת קרם שוקולד. חוזרים על פעולה זו, פעם נוספת ובסוף מניחים את מקלות המרנג. בוזקים מעל אבקת קקאו.

הכנת? כאן מדרגים
(472)