פוקצ`ה לפסח
פוקצ׳ה פריכה במתכון כשר לפסח עם נגיעות רוזמרין
עד 10 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל1 מנה / תבנית בגודל 27X33:
- 4 ביצים
- 1/2 1 כוסות מים רותחים
- 1/2 כוס שמן זית או חמאה מומסת
- 1/2 כפית מלח
- 1/2 1 כוסות קמח מצה דק
- כפית רוזמרין קצוץ
לציפוי:
- מחטי רוזמרין
- מלח גס
- שום פרוס
- שמן זית
הוראות הכנה:
-
01.
מחממים תנור ל-160 מעלות.
-
02.
מקציפים את הביצים במיקסר במהירות גבוהה במשך 5 דקות.
טיימר מופעל
-
03.
מערבבים יחד את שאר החומרים בקערה נפרדת ומערבבים פנימה את הביצים המוקצפות.
-
04.
משטחים בתבנית מלבנית בינונית מרופדת בנייר אפייה ומצפים ברוזמרין, מלח גס, שום ושמן זית.
-
05.
אופים במשך 40 דקות עד להזהבה.
טיימר מופעל
הכנת? כאן מדרגים