מתכון עוגת שוקולד בננה לפסח | השף הלבן

עוגת שוקולד בננה לפסח

עוגה מפנקת לפסח

מאת: חגית ענית
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
עוגת שוקולד בננה לפסח

המרכיבים ל10 מנות:

  • 1 כוס בננה מעוכה
  • 1/2 כוס שקדים קצוצים
  • 6 ביצים מופרדות
  • 2/3 כוסות + 1/4 כוס סוכר – מופרדות
  • 1/2 כוס עמילן תפוחי אדמה
  • 1/4 כוס קקאו

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים תנור ל-170 מעלות. משמנים קלות תבנית מרובעת.

  • 02.

    מערבבים את חלמוני הביצה עם 2/3 כוס סוכר בקערה בינונית.

  • 03.

    מערבבים את העמילן והקקאו יחד ומוסיפים בהדרגתיות לתערובת הביצים. לבסוף מוסיפים את הביצים ומניחים בצד.

  • 04.

    מקציפים את חלבוני הביצה לקצף חזר, בהדרגתיות הוסיפו 1/4 כוס סוכר. מוסיפים בערך 1/2 כוס קצף לתערובת הקקאו. ובעדינות מקפלים את תערובת הקקאו לתוך הקצף שנשאר.

  • 05.

    מפזרים באופן שווה בתבנית ואופים בתנור למשך כ-30 דקות.  

    טיימר מופעל
    00:30:00
הכנת? כאן מדרגים
(224)