עוגת שוקולד בננה לפסח
עוגה מפנקת לפסח
חלבי
סוג מתכון
עד 10 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל10 מנות:
- 1 כוס בננה מעוכה
- 1/2 כוס שקדים קצוצים
- 6 ביצים מופרדות
- 2/3 כוסות + 1/4 כוס סוכר – מופרדות
- 1/2 כוס עמילן תפוחי אדמה
- 1/4 כוס קקאו
הוראות הכנה:
-
01.
מחממים תנור ל-170 מעלות. משמנים קלות תבנית מרובעת.
-
02.
מערבבים את חלמוני הביצה עם 2/3 כוס סוכר בקערה בינונית.
-
03.
מערבבים את העמילן והקקאו יחד ומוסיפים בהדרגתיות לתערובת הביצים. לבסוף מוסיפים את הביצים ומניחים בצד.
-
04.
מקציפים את חלבוני הביצה לקצף חזר, בהדרגתיות הוסיפו 1/4 כוס סוכר. מוסיפים בערך 1/2 כוס קצף לתערובת הקקאו. ובעדינות מקפלים את תערובת הקקאו לתוך הקצף שנשאר.
-
05.
מפזרים באופן שווה בתבנית ואופים בתנור למשך כ-30 דקות.
טיימר מופעל
הכנת? כאן מדרגים