מתכון פשטידת תירס ובמבה | השף הלבן

פשטידת תירס ובמבה

במבה ותירס בפשטידה? כזאת עוד לא ניסיתם

מאת: שרי מאיר
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
פשטידת תירס ובמבה

המרכיבים ל 8 מנות:

  • 150 גרם גבינה צהובה מגוררת
  • חמאה לשימון התבנית
  • 2 כפות פירורי לחם
  • 1 שקית קטנה במבה
  • 1 כוס גרגירי תירס
  • 3 ביצים
  • מלח
  • פלפל
  • 1 כפית אבקת מרק בטעם עוף
  • 1 מיכל שמנת חמוצה

הוראות הכנה:

  • 01.

    משמנים קלות תבנית אפייה ומפזרים את פירורי הלחם ומנערים כך שהם יוצמדו באופן שווה בתבנית.

  • 02.

    מערבבים בקערה את הבמבה והתירס.

  • 03.

    טורפים את הביצים ומתבלים במלח ופלפל ואבקת מרק, מוסיפים את בלילת הביצים, השמנת ומחצית מכמות הגבינה לבמבה והתירס.

  • 04.

    יוצקים לבנית ומפזרים למעלה את שארית הגבינה.

  • 05.

    אופים בחום של 180 מעלות כ 45 דקות.

    טיימר מופעל
    00:45:00
  • 06.

    מגישים חם עם סלט ירקות.

הכנת? כאן מדרגים
(69)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.