גלידת לימונענע
גלידת לימונענע מרעננת ומצננת לימים החמים של הקיץ הישראלי
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות

המרכיבים ל 20 מנות:
- 500 מ"ל שמנת צמחית (או שמנת מתוקה חלבית)השף הלבן
- 350 מ"ל חלב מרוכז (משומר - פחית)
- 1 תרכיז קפוא של לימונענע (להפשיר עבור הכנת המתכון)
- חופן עלי נענע קצוצים
- חופן עלי נענע שלמים
הוראות הכנה:
-
01.
מקציפים שמנת מתוקה (חלבי או צמחי)
-
02.
מוסיפים חלב מרוכז, תרכיז פריגת ונענע קצוצה בעדינות לתוך השמנת המוקצפת בתנועות קיפול.
-
03.
מוזגים לתבנית ארוכה (עדיף תבנית נייר) ומכסים בעלי נענע מעל.
-
04.
מכניסים להקפאה לפחות ללילה.
הידעת?
להגשה - הופכים את הגלידה על מגש ארוך כאשר העלים השלמים הופכים להיות התחתית של הגלידה, פורסים לפרוסות כמו עוגה....
הכנת? כאן מדרגים