סלט יווני קלאסי מירקות טריים
ירקות טריים וגבינה בולגרית איכותית הם סודם של הסלט היווני המוצלח! קבלו מתכון לסלט שהוא ארוחה טעימה וממש לא מסובכת להכנה

המרכיבים ל 1 קערת סלט גדולה:
- 2 עגבניות אדומות, יפות וטריות
- 2 מלפפונים חתוכי קצוות, עם הקליפה
- 1 פלפל אדום בינוני, נקי מגרעינים וענף
- 1/2 בצל סגול, בינוני
- מלח
- 1 חבילת גבינה בולגרית מעודנת 5% "פיראוס"
- פלפל שחור גרוס
- 2 כפות שמן זית
- 1 כפית מלאה זעתר איכותי
- זיתי טסוס שחורים איכותיים
הוראות הכנה:
-
01.
את העגבניות חותכים לקוביות בינוניות ומניחים במסננת קטנה המונחת בקופסה בינונית, כך שיאגרו הנוזלים לפני הערבוב.
-
02.
את המלפפונים והפלפלים חותכים לקוביות בינוניות.
-
03.
את הזיתים שוטפים קלות במים קרים ומייבשים.
-
04.
את הבצל הסגול חותכים לרצועות מאורכות דקיקות.
-
05.
את הבולגרית חותכים לקוביות בינוניות.
-
06.
בזמן התיבול מעבירים את כל הירקות לקערה גדולה ומתבלים מלמעלה בכפית מלאה של זעתר, 2 כף שמן זית, 2 קורט מלח, קורט קטן של פלפל שחור גרוס.
-
07.
מערבבים קלות תוך הרמת הירקות כלפי מעלה על מנת לשמור על העסיסיות.