סלט קישואים צלויים בדיז'ון ונענע
סלט בריא ועשיר בטעמים
							פרווה
							סוג מתכון
						
					
							עד 20 דק
							זמן הכנה
						
					
							קלה
							רמת מיומנות
						
					
המרכיבים ל 4 מנות:
- 5 קישואים בינוניים, אחידים חלקים וישרים
- 1/2 כף חרדל דיז'ון חלק
- 1/2 כף חרדל דיז'ון גרגירים
- 5 כפות שמן זית
- מלח גס
- 1 כף חומץ בלסמי
- 1/2 כוס עלי נענע קצוצים גס
- נענע טרייה
הוראות הכנה:
- 
								01.
								שוטפים היטב את הקישואים. 
- 
								02.
								חורצים לאורך הקישואים חריצים ישרים בעזרת מזלג. 
- 
								03.
								חוצים כל קישוא לאורכו ופורסים לפרוסות אלכסוניות ברוחב 1 ס"מ כל אחת. 
- 
								04.
								בתבנית מערבבים את הקישואים עם 5 כפות שמן זית, קורט מלח גס, חצי כף חרדל דיזו'ן גרגירים, חצי כף חרדל חלק, עלי הנענע, כף חומץ בלסמי ומערבבים היטב. 
- 
								05.
								מחממים את התנור ל180 מעלות. 
- 
								06.
								צולים את הקישואים בתבנית בשכבה אחת אחידה. אין צורך לערבב. משך הצלייה הוא כ-15-20 דקות לערך, הקישואים יהיו מעט פריכים ושחומים. טיימר מופעל
- 
								07.
								מצננים ומעבירים למקרר. 
- 
								08.
								לפני ההגשה מעטרים בענף נענע ירוק, טרי ויפה מלמעלה. 
				הכנת? כאן מדרגים
			
						 
									

