תבשיל אורז פינוקים עם בשר

אורז בסמטי מתובל, שופע בבצל ואפונת גינה של סנפרוסט, בשילוב קוביות בשר טלה/אונטריב טרי ונימוח.

מאת: דיאנה רחמני
בשרי סוג מתכון
מעל שעה זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
תבשיל אורז פינוקים עם בשר

המרכיבים ל 12-15 מנות:

מרכיבים
  • 1 ק"ג בשר טלה /אונטריב חתוך לחתיכות קטנות
  • 4 כוסות אורז בסמטי
  • 2 כוסות בצל קצוץ
  • חבילת אפונת גינה קפואה
  • ¼ כוס שמן
  • 1 כוס שקדים פרוסים
תבלינים:
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית פלפל שחור
  • 1 כפית קינמון
  • 1 כפית כורכום
  • מים (על כל כוס אורז – 1.5 כוסות מים)

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים שמן, מטגנים את הבשר עד שמשנה צבע.

  • 02.

    מוסיפים בצל והתבלינים וממשיכים לבשל את הבשר עד שכל המים נספגים.

  • 03.

    מוסיפים תבלינים שנית, אפונה, כוס בצל קפוא, אורז ומים. מבשלים כ-4 דקות על להבה גבוהה ומוסיפים 1/4 כוס שמן.

    טיימר מופעל

    00:04:00
  • 04.

    מנמיכים את האש ומבשלים 30 דקות עד שהאורז מוכן.

    טיימר מופעל

    00:30:00
  • 05.

    מסדרים הר של אורז על מגש (אופציונלי לקשט בשקדים וצנוברים קלויים).

הכנת? כאן מדרגים
(0)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.