סורבה מנגו וקוטג׳
סורבה עשיר בחלבון מ-2 מרכיבים בלבד, מנגו קפוא וקוטג׳. מתכון מושלם שבהחלט מומלץ בקור לכל מי שמחפש פתרון מהיר, נגיש וטעים.
בקיצור פשוט תחזיקו מנגו או כל פרי אחר מהפירות הקפואים של סנפרוסט ותכינו גלידת חלבון חלומית.
חלבי
סוג מתכון
עד 10 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות

המרכיבים ל 1 מנות:
מרכיבים:
- גביע קוטג' 5%
- שקית מנגו קפוא של סנפרוסט
הוראות הכנה:
-
01.
טוחנים את הקוטג׳ והמנגו יחד במעבד מזון עד קבלת תערובת אחידה.
-
02.
מומלץ להתחיל בחבילה אחת של מנגו קפוא.
-
03.
אופציה - אם תרצו יותר סמיך ניתן להוסיף עוד חצי חבילה.
הידעת?
רצוי לשמור במקפיא.
ניתן להקפיא כמו ארטיקים על מקל.
הכנת? כאן מדרגים