טארט ברוקולי וכרובית עם גבינות ודפי אורז – בלי בצק, ועם הרבה טעם

טארט ברוקולי, כרובית וגבינות עם דפי אורז

הטארט הזה מוכיח שאפשר לוותר על הבצק בלי לוותר על המרקם והטעם. הוא מבוסס על תערובת של ברוקולי וכרובית של סנפרוסט עם גבינות עשירות, כשהכול עטוף בשכבת דפי אורז פריכה ומשגעת. מתכון פשוט להכנה, עם חמישה מרכיבים בלבד, שמתאים בול לארוחה חלבית חגיגית או לארוחת ערב קלילה לצד סלט. השילוב של הגבינות, הירקות ודפי האורז יוצר ביס מלא ניחוחות, צבע וטעם.

מאת: רחלי קרוט
חלבי סוג מתכון
עד 15 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
טארט ברוקולי, כרובית וגבינות עם דפי אורז

המרכיבים ל 8 מנות:

מרכיבים:
  • 5 ביצים
  • 150 גרם פתיתי טריו או גבינת עמק
  • 1/2 מיכל קוטג׳
  • 1 שקית צמד כרובית וברוקולי סנפרוסט
  • 100 גרם בולגרית או פטה
  • 1 כפית אורגנו - לא חובה
לדפי אורז:
  • 5-6 דפי אורז
  • 2 ביצים
  • שומשום
גודל תבנית: תבנית עגולה בקוטר 26 או 28

הוראות הכנה:

  • 01.

    מפשירים את הכרובית והברוקולי ומעבירים לקערה. מוסיפים את שאר המצרכים ומערבבים.

  • 02.

    בקערה נפרדת טורפים יחד ביצים וקמצוץ מלח.

  • 03.

    טובלים דף אורז בביצים ומניחים במרכז התבנית. טובלים עוד דף ומניחים מסביב כל שחצי דף בפנים וחצי בחוץ. חוזרים על הפעולה עם יתרת דפי האורז כשכל אחד בצד אחר של התבנית.

  • 04.

    מניחים בפנים את המילוי ומהדקים.

  • 05.

    מניחים מעל המילוי את דפי האורז שיצאו החוצה ומפזרים שומשום. אפשר גם עלי טימין.

  • 06.

    אופים ב-200 מעלות במשך 30-45 דקות או עד הזהבה יפה.

    טיימר מופעל

    00:45:00
הכנת? כאן מדרגים
(12)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.