בורקס תפו״א עם גבינה
השילוב המושלם של תפו״א וגבינה בבצק מדופדף
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: יונית צוקרמן
המרכיבים ל8-10 מנות:
מרכיבים:
- 1 בצק עלים מרודד מעדנות
- 3 תפו״א מבושלים
- 2 כפות קוטג׳
- 1 ביצה m
- 100 גרם מוצרלה
- 100 גרם בולגרית
- חצי כפית מלח חצי כפית פלפל
לציפוי:
- ביצה
- מעט שומשום
הוראות הכנה:
-
01.
שמים בקערה תפו״א מבושלים.
-
02.
לקלף לחתוך לקוביות ולבשל במים רותחים עם כפית מלח עד ריכוך מלא.לסנן ובעזרת מועך פירה למעוך.
-
03.
להוסיף לקערה את שאר המצרכים ולערבב עד לקבלת מלית אחידה.
-
04.
לחצות את בצק העלים המרודד של מעדנות ל2.
-
05.
לעשות בעדינות סימן של 3 טורים ו4 שורות.
-
06.
בכל קוביה לשים מלית.
-
07.
לשים מעל את החצי השני של הבצק בעזרת סכין או גלגלת לחתוך את הקוביות.
-
08.
להניח בתבנית להבריש בביצה שומשום לאפות תנור 180 מעלות עד הזהבה בערך 40 דק.
-
09.
בהצלחה.
הכנת? כאן מדרגים