בורקס שבלול גבינות – מתכון קל וטעים עם בצק עלים | מעדנות

בורקס שבלול גבינות – מעדנות

כולם אוהבים בורקס – וכשהוא יוצא מהתנור הוא מתאים לכל רגע ביום
שני שבלולים מלאים בגבינות ,מבצק עלים מושלם
מתאימים לכל ארוחה משפחתית. מתכון קל מהיר וטעים

מאת: ניצן ירדן סוסיד
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
בורקס שבלול גבינות – מעדנות
צילום: ניצן ירדן סוסיד

המרכיבים ל8 מנות:

לרכישה >>
מצרכים:
  • 1 חבילת בצק עלים מעדנות
  • 300 גרם גבינה לבנה 9%
  • 200 גרם מוצרלה
  • 200 גרם גבינת פטה
  • 1 ביצה
  • 2 כפות סולת
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/4 כפית פלפל שחור
  • 1/4 כפית צ'ילי יבש
  • 2 כפות אורגנו קצוץ
להברשה:
  • ביצה טרופה
  • שומשום

הוראות הכנה:

  • 01.

    מערבבים את כל מצרכי המילוי ושומרים במקרר לחצי שעה.

  • 02.

    מחממים תנור ל 200 מעלות.

  • 03.

    פותחים את אריזת הבצק ומחלקים ל-2.

  • 04.

    ממלאים כל מלבן בצק במילוי גבינה ומגלגלים לגליל ארוך. מעצבים לצורת שבלול ומעבירים לתבנית עם נייר אפייה.

  • 05.

    מברישים בביצה ומפזרים שומשום מעל. אופים כ 25 דקות.

    טיימר מופעל
    00:25:00
  • 06.

    מגישים חם בליווי ביצה קשה, טחינה וירקות טריים או כל תוספת שאוהבים.

הכנת? כאן מדרגים
(0)