קריספי צ׳יקן טופו
מתכון טעים ומלא בחלבון לקריספי צ'יקן טופו של תנובה ALTERNATIVE
המרכיבים ל4-5 מנות:
- חבילת טופו בטעם טבעי של תנובה ALTERNATIVE
- שמן לטיגון
- חצי כוס משקה שיבולת שועל או כל תחליף חלב לבחירתכם
- חצי כוס קמח
- כפית פפריקה
- כפית שום גבישי
- פתיתי צ׳ילי לפני רמת חריפות רצויה
- מלח ופלפל
- 1-2 כוסות קורנפלקס מפורר לציפוי
- כרוב קטן קצוץ לרצועות
- קורט מלח
- 2 כפות גדושות של קטשופ
- 2 כפות מיונז
- כפית חרדל
- 3 כפות חומץ (אני אוהבת להשתמש בנוזל של המלפפונים החמוצים)
- לחמניה
- קטשופ ומיונז
- מלפפונים חמוצים
הוראות הכנה:
-
01.
ננקז היטב את הטופו מהנוזלים, נספוג את הנוזלים הנותרים בעזרת נייר מגבת ונפרוס לחמש פרוסות. נספוג שוב נוזלים לאחר הפריסה.
-
02.
בקערה רחבה נערבב קמח, תחליף חלב, פפריקה, שום גבישי, פתיתי צ׳ילי ומלחפלפל ונערבב עד לקבלת עיסה אחידה.
-
03.
ניתן להשתמש בפרורי לחם לציפוי, אבל המתיקות העדינה שיש בפתיתי הקורנפלקס הרבה יותר טעימה ומתאימה למתכון. את פירורי הקורנפלקס נעביר לקערה, נטבול את פרוסות הטופו בבלילת הקמח ולאחר מכן נצפה בפירורים.
-
04.
נוסיף למחבת שמן בגובה חצי ס״מ וכאשר השמן חח נטגן את הטופו עד להזהבה משני הכיוונים.
-
05.
לקולסלאו: את הכרוב הקצוץ נעביר לקערה, נוסיף מלח ונקווצץ׳ מעט את הכרוב עם הידיים. נוסיף את נוזל החמוצים, הקטשופ המיונז והחרדל ונערבב היטב עד שכל הכרוב מכוסה.
-
06.
להרכבה: נמרח מיונז וקטשופ בלחמניה, נוסיף את הטופו המטוגן, מלפפונים חמוצים וסלט קולסלאו ונהנה מקריספי צ׳יקן טופו מושלם