לביבות קוטג' וקישואים | השף הלבן

לביבות קוטג' וקישואים

מתכון פשוט וטעים – רחלי קרוט עם לביבות קוטג' תנובה וקישואים עם פתיתי עמק

מאת: רחלי קרוט
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
לביבות קוטג' וקישואים

המרכיבים ל20 לביבות:

מרכיבים:
  • 2 זוקיני/קישואים בינוניים-גדולים
  • 1 ביצה L
  • 1 גביע קוטג' 5% תנובה
  • 5 כפות קמח תופח
  • 1\2 כוס פתיתי עמק תנובה
  • 1\4 כפית מלח
  • תרסיס שמן

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים תנור ל-190 מעלות.

  • 02.

    מגרדים את הזוקיני על החלק הדק בפומפייה וסוחטים היטב היטב מנוזלים. את הנוזלים שופכים החוצה.

  • 03.

    מוסיפים לקערה עם הזוקיני ביצה, קוטג', קמח, עמק ומלח ומערבבים היטב.

  • 04.

    בשלב הזה ניתן או לטגן את הבלילה במחבת עם מעט שמן או לאפות. במידה ואופים מתיזים תרסיס שמן על נייר אפייה שמונח על תבנית תנור. יוצרים לביבות, לא גדולות מדי כי הן מתרחבות באפייה, ומניחים בתבנית עם רווח ביניהן.

  • 05.

    אופים במשך 30 דקות והופכים לצד השני או עד הזהבה יפה. אל תנסו להפוך אותן לפני שהן זהובות אחרת הן תהיינה רכות.

    טיימר מופעל
    00:30:00
הכנת? כאן מדרגים
(1)