לביבות בסגנון יווני קטוגניות ללא גלוטן | השף הלבן

לביבות בסגנון יווני קטוגניות ללא גלוטן

מאת: אינס ינאי
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
לביבות בסגנון יווני קטוגניות ללא גלוטן

המרכיבים ל15 לביבות:

מרכיבים:
  • 1 שקית (200 גרם) פתיתי מוצרלה השף הלבן
  • 1 חבילה (250 גרם) פטה 20% פיראוס
  • 4 זוקיני גדולים מגוררים גס וסחוטים היטב מנוזלים
  • 3 בצל ירוק קצוץ דק מאוד
  • 2 ביצים
  • 1 שקית קטנה אבקת אפייה
  • 3 כוסות קמח שקדים
  • 3 כפית מלח
  • 1 כפית פלפל שחור גרוס
  • 1/2 גביע גבינת שמנת נפוליאון בטעם טבעי 25%
  • 2 כפות אורגנו טרי קצוץ דק / כפית אורגנו יבש
  • שמן זית לטיגון הלביבות
  • תרסיס שמן
להגשה מערבבים יחד:
  • 2 גביעים (400 גרם) יוגורט תנובה 3% BIO
  • 1 מלפפון מגורר
  • 1 שן שום מגוררת
  • 3 כפות שמיר קצוץ
  • מיץ מ־1/2 לימון
  • 1/2 כפית מלח

הוראות הכנה:

  • 01.

    מערבבים יחד את מרכיבי הלביבות.

  • 02.

    במחבת מחממים מעט שמן זית ומטגנים את הלביבות משני הצדדים.

  • 03.

    מערבבים את מרכיבי הצזיקי ומגישים ליד.

  • 04.

    הערה: ניתן לשמן נייר אפייה היטב בשמן זית, לשטח את מסת הלביבות, לאפות בחום של 200 מעלות עד השחמה ולחרוץ לריבועים בעזרת גלגלת פיצה.

הכנת? כאן מדרגים
(5)