מצה בריי עשבי תיבול וגבינות
מתכון כשר לפסח ומפנק לכל המשפחה – רון יוחננוב עם מצה בריי בשילוב פטה עיזים של פיראוס ועשבי תיבול
							חלבי
							סוג מתכון
						
					
							עד 10 דק
							זמן הכנה
						
					
							קלה
							רמת מיומנות
						
					
													צילום: רון יוחננוב
													עיצוב: רון יוחננוב
						
					
				
			המרכיבים ל 8-10 לביבות:
									מצרכים:
								
															- 2 מצות מפוררות
 - 2 ביצים
 - חצי כוס עשבי תיבול קצוצים דק (פטרוזליה/כוסברה/בצל ירוק)
 - 100 גרם גבינת פטה עיזים 5% של פיראוס
 - חצי כוס פתיתי טריו של השף הלבן
 - מלח/ פלפל שחור
 - שמן לטיגון
 
הוראות הכנה:
- 
								01.
								
מפוררים את המצות בקערה.
 - 
								02.
								
מוסיפים את שאר המרכיבים ומערבבים.
 - 
								03.
								
מחממים מחבת עם מעט שמן ומטגנים לביבות על להבה בינונית כ-3 דקות מכל צד או עד הזהבה.
טיימר מופעל
 - 
								04.
								
מגישים חם.
 
				הכנת? כאן מדרגים
			
						
									


