מצה בריי עשבי תיבול וגבינות | השף הלבן

מצה בריי עשבי תיבול וגבינות

מתכון כשר לפסח ומפנק לכל המשפחה – רון יוחננוב עם מצה בריי בשילוב פטה עיזים של פיראוס ועשבי תיבול

מאת: רון יוחננוב
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
מצה בריי של רון יוחננוב - השף הלבן
צילום: רון יוחננוב עיצוב: רון יוחננוב

המרכיבים ל8-10 לביבות:

מצרכים:
  • 2 מצות מפוררות
  • 2 ביצים
  • חצי כוס עשבי תיבול קצוצים דק (פטרוזליה/כוסברה/בצל ירוק)
  • 100 גרם גבינת פטה עיזים 5% של פיראוס
  • חצי כוס פתיתי טריו של השף הלבן
  • מלח/ פלפל שחור
  • שמן לטיגון

הוראות הכנה:

  • 01.

    מפוררים את המצות בקערה.

  • 02.

    מוסיפים את שאר המרכיבים ומערבבים.

  • 03.

    מחממים מחבת עם מעט שמן ומטגנים לביבות על להבה בינונית כ-3 דקות מכל צד או עד הזהבה.

    טיימר מופעל
    00:03:00
  • 04.

    מגישים חם.

הכנת? כאן מדרגים
(0)