מצה בריי עשבי תיבול וגבינות
מתכון כשר לפסח ומפנק לכל המשפחה – רון יוחננוב עם מצה בריי בשילוב פטה עיזים של פיראוס ועשבי תיבול
חלבי
סוג מתכון
עד 10 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: רון יוחננוב
עיצוב: רון יוחננוב
המרכיבים ל8-10 לביבות:
מצרכים:
- 2 מצות מפוררות
- 2 ביצים
- חצי כוס עשבי תיבול קצוצים דק (פטרוזליה/כוסברה/בצל ירוק)
- 100 גרם גבינת פטה עיזים 5% של פיראוס
- חצי כוס פתיתי טריו של השף הלבן
- מלח/ פלפל שחור
- שמן לטיגון
הוראות הכנה:
-
01.
מפוררים את המצות בקערה.
-
02.
מוסיפים את שאר המרכיבים ומערבבים.
-
03.
מחממים מחבת עם מעט שמן ומטגנים לביבות על להבה בינונית כ-3 דקות מכל צד או עד הזהבה.
טיימר מופעל
-
04.
מגישים חם.
הכנת? כאן מדרגים