מתכון בטטה אפויה | השף הלבן

בטטה אפויה

מנה ראשונה של בטטות בתנור עם רוזמרין ורוטב בלסמי

מאת: רונן יצחק
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
בטטה אפויה

המרכיבים ל 4 מנות:

  • 5 בטטות
  • שמן זית
  • מעט חומץ בלסמי
  • רוזמרין
  • 3 פלפלי צ'ילי שלמים
  • 3 שום כתוש
  • סוכר חום
  • מלח

הוראות הכנה:

  • 01.

    חותכים את הבטטות לרבעים (בטטות גדולות, חותכים לשישיות) לאורכן.

  • 02.

     מערבבים עם מרינדה שהוכנה מיתר החומרים.

  • 03.

    מסדרים בתבנית ואופים בתנור בטמפרטורה של 160 מעלות, עד לריכוך.  

הכנת? כאן מדרגים
(100)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.