קלחי תירס צלויים במרינדת צ'ימיצורי
מחפשים תוספת קלילה למנגל? יש לנו את המתכון המושלם: קלחי תירס צלויים במרינדה מפתיעה של צ'ימיצ'ורי. מתכון שהוא חובה בכל על האש
							פרווה
							סוג מתכון
						
					
							עד 40 דק
							זמן הכנה
						
					
							קלה
							רמת מיומנות
						
					
													צילום: נמרוד סונדרס
													עיצוב: נעה קנריק
						
					
				
			המרכיבים ל 5 מנות:
- 5 יחידות קלחי תירס "סנפרוסט"
 
									לצ'ימי'צורי:
								
															- צרור כוסברה
 - 1 כפית צ'ילי גרוס
 - 1 פלפל אדום מתוק
 - 4 שיני שום
 - 1/4 כוס חומץ
 - 1/2 כוס שמן זית
 - 1 כפית שטוחה מלח
 - 1 כפית כמון
 
הוראות הכנה:
- 
								01.
								
טוחנים יחד את כל מרכיבי הצ'ימיצורי.
 - 
								02.
								
מניחים רבע כמות בצד להגשה ואת שאר הצ'ימיצ'ורי מעבירים לקערה עמוקה.
 - 
								03.
								
מעבירים את קלחי התירס לקערה ועוטפים היטב בצ'ימיצ'ורי. משרים לפחות חצי שעה
 - 
								04.
								
צולים על מנגל או על פלנצ'ה מכל הצדדים ומגישים לצד צ'ימיצ'ורי
 - 
								05.
								
בתאבון!
 
				הכנת? כאן מדרגים
			
						
									

