גבינת פטה אפויה | השף הלבן

גבינת פטה אפויה

נשנוש קל וטעים – פטה אפויה עם גבינת פטה של פיראוס

מאת: רון יוחננוב
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
צילום: רון יוחננוב

המרכיבים ל2 מנות:

מצרכים:
  • 250 גרם גבינת פטה של פיראוס
  • חצי כוס קמח (70 גרם)
  • ביצה תנובה
  • 2 כפות מים
להגשה:
  • דבש
  • סלט ירקות

הוראות הכנה:

  • 01.

    בקערה מפוררים את גבינת הפטה, מוסיפים את שאר המרכיבים ומערבבים היטב עד שמתקבלת תערובת אחידה

  • 02.

    מניחים על נייר אפייה את התערובת, עוטפים ומקפלים לצורת ריבוע.

  • 03.

    מניחים את נייר האפייה בתוך הטוסטר לחיץ ואופים כ-10 דקות או עד הזהבה

    טיימר מופעל
    00:10:00
  • 04.

    חותכים לקוביות ומגישים עם דבש מעל לצד ירקות.

הכנת? כאן מדרגים
(27)