גבינת פטה אפויה - השף הלבן

גבינת פטה אפויה

נשנוש קל וטעים – פטה אפויה עם גבינת פטה של פיראוס

מאת: רון יוחננוב
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
צילום: רון יוחננוב

המרכיבים ל 2 מנות:

מצרכים:
  • 250 גרם גבינת פטה של פיראוס
  • חצי כוס קמח (70 גרם)
  • ביצה תנובה
  • 2 כפות מים
להגשה:
  • דבש
  • סלט ירקות

הוראות הכנה:

  • 01.

    בקערה מפוררים את גבינת הפטה, מוסיפים את שאר המרכיבים ומערבבים היטב עד שמתקבלת תערובת אחידה

  • 02.

    מניחים על נייר אפייה את התערובת, עוטפים ומקפלים לצורת ריבוע.

  • 03.

    מניחים את נייר האפייה בתוך הטוסטר לחיץ ואופים כ-10 דקות או עד הזהבה

    טיימר מופעל
    00:10:00
  • 04.

    חותכים לקוביות ומגישים עם דבש מעל לצד ירקות.

הכנת? כאן מדרגים
(27)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.