שעועית אדומה - מתכון מהיר למנה מעולה כתוספת לאורז | השף הלבן

שעועית אדומה כתוספת לאורז 

תוספת שהיא גם מנה בפני עצמה, משביעה וטעימה

מאת: השף אבי שליסל
פרווה סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
שעועית אדומה כתוספת לאורז 

המרכיבים ל 4 מנות:

  • 2 כוסות שעועית אדומה מופשרת ומסוננת "סנפרוסט"
  • 2 גזרים בינוניים מגורדים בפומפיה גסה
  • 1 בצל בינוני קצוץ
  • 2 עגבניות בינוניות חתוכות לקוביות קטנות
  • 4 כפות רסק עגבניות
  • 3 כפות פטרוזיליה או כוסברה או בזיליקום קצוץ
  • מלח ופלפל
  • מעט סוכר
  • 1 כפית אבקת מרק טעם עוף (פרווה)
  • כ-4 כוסות מים

הוראות הכנה:

  • 01.

    מטגנים קלות את הבצל הגזר ומוסיפים את השעועית.

  • 02.

    מוסיפים את הרסק עגבניות וממשיכים לטגן מוסיפים את אבקת המרק מערבבים ומוסיפים מים מבשלים עד שהשעועית רכה

  • 03.

    במידה וחסרים מים מוסיפים מים רותחים לא לשכוח לבחוש מידי פעם.

  • 04.

     כשהשעועית רכה מתבלים במלח פלפל מעט סוכר ומוסיפים עשב תיבול רצוי .

  • 05.

    ניתן להוסיף תבלינים כמו פפריקה חריפה או מתוקה. קארי מעט

  • 06.

    לא לשכוח לטגן אותם קלות בתחילת הבישול.

  • 07.

    להגיש עם אורז לבן או צהוב או ירוק.

הכנת? כאן מדרגים
(942)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.