שעועית אדומה כתוספת לאורז
תוספת שהיא גם מנה בפני עצמה, משביעה וטעימה
פרווה
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל4 מנות:
- 2 כוסות שעועית אדומה מופשרת ומסוננת "סנפרוסט"
- 2 גזרים בינוניים מגורדים בפומפיה גסה
- 1 בצל בינוני קצוץ
- 2 עגבניות בינוניות חתוכות לקוביות קטנות
- 4 כפות רסק עגבניות
- 3 כפות פטרוזיליה או כוסברה או בזיליקום קצוץ
- מלח ופלפל
- מעט סוכר
- 1 כפית אבקת מרק טעם עוף (פרווה)
- כ-4 כוסות מים
הוראות הכנה:
-
01.
מטגנים קלות את הבצל הגזר ומוסיפים את השעועית.
-
02.
מוסיפים את הרסק עגבניות וממשיכים לטגן מוסיפים את אבקת המרק מערבבים ומוסיפים מים מבשלים עד שהשעועית רכה
-
03.
במידה וחסרים מים מוסיפים מים רותחים לא לשכוח לבחוש מידי פעם.
-
04.
כשהשעועית רכה מתבלים במלח פלפל מעט סוכר ומוסיפים עשב תיבול רצוי .
-
05.
ניתן להוסיף תבלינים כמו פפריקה חריפה או מתוקה. קארי מעט
-
06.
לא לשכוח לטגן אותם קלות בתחילת הבישול.
-
07.
להגיש עם אורז לבן או צהוב או ירוק.
הכנת? כאן מדרגים