ממליגה (פולנטה) עם 3 סוגי גבינות וביצים
תבשיל קמח תירס מעולה עם חביתת עין מעל
חלבי
סוג מתכון
עד 40 דק
זמן הכנה
בינונית
רמת מיומנות
המרכיבים ל4:
- לממליגה(פולנטה)
- 1/2 ק"ג קמח תירס
- 4 כוסות מים
- 2 כפות שמן קנולה
- 1 כף מלח
- 4 קוביות חמאה (הגודל לפי הטעם או הגזרה)
- 100 ג"ר גבינת רוקפור
- 100 ג"ר גבינת קשקבל
- 100 ג"ר פתיתי מוצרלה "השף הלבן"
- 8 ביצים מטוגנות העין כל שניים בנפרד
הוראות הכנה:
-
01.
להביא לרתיחה את המים עם השמן והמלח
-
02.
להנמיך את הלהבה
-
03.
ולהוסיף את קמח התירס בהדרגה תוך כדי ערבוב
-
04.
ולבשל את הממליגה (פולנטה) עד לקבלת עיסה סמיכה
-
05.
להמשיך לבשל עד להפרדות התערובת מקצות הסיר
-
06.
לתוך צלחת לצקת מצקת של הממליגה (פולנטה) לבזוקמתערובת הגבינות להוסיף קובית חמאה ולצקת עוד מצקת של ממליגה מעל
-
07.
ולהניח מעל את ביצים המטוגנות
הכנת? כאן מדרגים