מתכון ממליגה (פולנטה) עם 3 סוגי גבינות וביצים | השף הלבן

ממליגה (פולנטה) עם 3 סוגי גבינות וביצים

תבשיל קמח תירס מעולה עם חביתת עין מעל

מאת: יעקב קרויטורו
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
ממליגה (פולנטה) עם 3 סוגי גבינות וביצים

המרכיבים ל 4:

  • לממליגה(פולנטה)
  • 1/2 ק"ג קמח תירס
  • 4 כוסות מים
  • 2 כפות שמן קנולה
  • 1 כף מלח
  • 4 קוביות חמאה (הגודל לפי הטעם או הגזרה)
  • 100 ג"ר גבינת רוקפור
  • 100 ג"ר גבינת קשקבל
  • 100 ג"ר פתיתי מוצרלה "השף הלבן"
  • 8 ביצים מטוגנות העין כל שניים בנפרד

הוראות הכנה:

  • 01.

    להביא לרתיחה את המים עם השמן והמלח

  • 02.

    להנמיך את הלהבה

  • 03.

    ולהוסיף את קמח התירס בהדרגה תוך כדי ערבוב

  • 04.

    ולבשל את הממליגה (פולנטה) עד לקבלת עיסה סמיכה

  • 05.

    להמשיך לבשל עד להפרדות התערובת מקצות הסיר

  • 06.

    לתוך צלחת לצקת מצקת של הממליגה (פולנטה) לבזוקמתערובת הגבינות להוסיף קובית חמאה ולצקת עוד מצקת של ממליגה מעל

  • 07.

    ולהניח מעל את ביצים המטוגנות

הכנת? כאן מדרגים
(254)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.