המרכיבים ל2 מנות:
- 1 ראש כרובית חתוך לפרחים
- 1/2 כוס קמח
- 2 ביצים
- 1/2 כוס מים
- 3 כפות שמן
- קורט מלח
- קורט סוכר
- קורט פלפל שחור גרוס
- שמן לטיגון עמוק
חומרים להקרמה
- 1 שמנת חמוצה בטעם של פעם
- 1 מיכל שמנת מתוקה להקצפה 38% מסדרת השף הלבן
- 200 גרם פתיתי פרמז’ן
- 1 כף קמח
- קורט מלח
- קורט אגוז מוסקט
- קורט פלפל שחור גרוס
הוראות הכנה:
-
01.
אופן ההכנה:
-
02.
חולטים את הפרחים, מצננים ומיבשים על מגבת.
-
03.
מכינים בקערה בלילה מהביצים, קמח,מים ו-3 כפות השמן והתבלינים.
-
04.
מערבבים היטבומניחים לנוח למשך כ- 30 דקות.
טיימר מופעל
-
05.
מחממים סיר עם שמן עמוק, טובלים את פרחי הכרובית בבלילה ומטגנים עד שצבעם הופך לזהוב בהיר.
-
06.
מסדרים את הכרובית המטוגנת בכלי חסין אש בשכבה אחידה.
-
07.
מערבבים בקערה את כל חומרי ההקרמה ויוצקים מעל הכרובית.
-
08.
מכניסים לתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 180 מעלות בחום עליון (גריל), ומקרימים עד קבלת צבע זהוב.
-
09.
מוציאים ומגישים.
הכנת? כאן מדרגים