מתכון פיטריות גמבו מוקרמות | השף הלבן

פיטריות גמבו מוקרמות

מנת פתיחה מפנקת

מאת: ריטה מראוי
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פיטריות גמבו מוקרמות

המרכיבים ל4 מנות:

  • 4 יח' פטריות גמבו
  • בצל קצוץ קוביות קטנות
  • חמאה 30 גרם
  • 150 גרם גבינה צהובה/עמק
  • 70 גרם פתיתי פרמזן "השף הלבן"
  • 50 גרם גבינת קשקבל
  • גביע שמנת בישול
  • מלח ופלפל שחור לפי הטעם

הוראות הכנה:

  • 01.

     קוצצים את הבצל שמים במחבת עם החמאה,לוקחים את הפטריות וקוצצים רק את "הרגל" ושמים עם הבצל לכמה דקות, ואז שופכים את השמנת בישול עד להסמכה.

  • 02.

     לוקחים תבנית עמידה לחום מסדרים את הפטריות ואז שמים את התערובת של השמנת ואחרי זה מגרדים את סוגי הגבינות.

  • 03.

     מכניסים לתנור לחום 180 מעלות עד לקבלת גוון זהוב לגבינה.

  • 04.

    מקשטים בקצת פטרוזיליה קצוצה דק.

הכנת? כאן מדרגים
(189)