לקט להקפצה עם פוזילי אלאוליו
לקט להקפצה עם פוזילי אלאוליו
פרווה
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל3 מנות:
- 1 שקית לקט להקפצה עם פסטה פוזילי מוקפא סנפרוסט (800 גרם)
- 8 שיני שום, פרוסות דק
- 1 כפית בזיליקום יבש
- קורט צ'ילי, גרוס ( לא חובה)
- מלח
- פלפל שחור גרוס
- 1 כף טימין טרי
- 3 כפות פטרוזיליה טרייה, קצוצה
- שמן זית לטיגון
הוראות הכנה:
-
01.
לחמם שמן בווק או במחבת רחבה .
-
02.
להוסיף את כל החומרים למעט הלקט ועשבי התיבול הטריים, ולטגן כ-2 דקות.
טיימר מופעל
-
03.
להוסיף את הלקט ולהקפיץ במשך כ- 10 דקות על להבה גבוהה.
טיימר מופעל
-
04.
להוסיף את הטימין והפטרוזיליה לערבב, ולהגיש.
הכנת? כאן מדרגים