מתכון לקט להקפצה עם פוזילי אלאוליו | השף הלבן

לקט להקפצה עם פוזילי אלאוליו

לקט להקפצה עם פוזילי אלאוליו

מאת: עורך השף הלבן
פרווה סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
לקט להקפצה עם פוזילי אלאוליו

המרכיבים ל3 מנות:

  • 1 שקית לקט להקפצה עם פסטה פוזילי מוקפא סנפרוסט (800 גרם)
  • 8 שיני שום, פרוסות דק
  • 1 כפית בזיליקום יבש
  • קורט צ'ילי, גרוס ( לא חובה)
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס
  • 1 כף טימין טרי
  • 3 כפות פטרוזיליה טרייה, קצוצה
  • שמן זית לטיגון

הוראות הכנה:

  • 01.

    לחמם שמן בווק או במחבת רחבה .

  • 02.

    להוסיף את כל החומרים למעט הלקט ועשבי התיבול הטריים, ולטגן כ-2 דקות.

    טיימר מופעל
    00:02:00
  • 03.

    להוסיף את הלקט ולהקפיץ במשך כ- 10 דקות על להבה גבוהה.

    טיימר מופעל
    00:10:00
  • 04.

    להוסיף את הטימין והפטרוזיליה לערבב, ולהגיש.

הכנת? כאן מדרגים
(122)