מתכון כרישה מאודה בתנור עם קונפי שום וטימין | השף הלבן

כרישה מאודה בתנור עם קונפי שום וטימין

תוספת איכותית לארוחה

מאת: עדי מילר
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
כרישה מאודה בתנור עם קונפי שום וטימין

המרכיבים ל 8 מנות:

  • 3 גבעולי כרישה
  • 1 ראש שום
  • 1/3 כפית פלפל גרוס
  • 1 כפית שטוחה מלח דק
  • 1 ענף טימין
  • 4 כפות שמן זית

הוראות הכנה:

  • 01.

    חותכים את הכרישה לחתיכות אלכסוניות לגודל כ- 4 ס"מ כל חתיכה.את ראש השום חותכים לחצי לרוחבו כך ששיני השום חשופות. ניתן להחליף ב6-7 שיני שום קלופות.

  • 02.

    שמים בקערה את הכרישה והשום, מתבלים במלח, פלפל ,ענף הטימין ושמן זית. מערבבית היטב.

  • 03.

    שמים בכלי מתאים לתנור ומכסים במכסה או נייר כסף לכ- 35-40 דקות בחום של 180 מעלות.

    טיימר מופעל
    00:40:00
  • 04.

    ניתן להגיש כתוספת לפסטה, קר או חם.

הכנת? כאן מדרגים
(182)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.