מתכון כרובית וברוקולי ברוטב מזרחי | השף הלבן

כרובית וברוקולי ברוטב מזרחי

מנת בריאות טעימה וקלילה

מאת: אבי שליסל
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
כרובית וברוקולי ברוטב מזרחי

המרכיבים ל מנות4:

  • 1 ראש כרובית גדול חתוך לפרחים גדולים
  • 1 ק”ג ברוקולי חתוך לפרחים
  • 4 עגבניות
  • 10 שיני שום פרוסות
  • 2-3 פלפלים חריפים פרוסים
  • 1 כוס רסק עגבניות
  • 1.5 כפיות כמון
  • 1 כפית פפריקה מתוקה
  • 2 כפות אבקת מרק טעם עוף
  • מלח
  • 1/2 חבילה כוסברה
  • מעט שמן
  • 3 כוסות מים

הוראות הכנה:

  • 01.

    בסיר רחב יוצקים את השמן.

  • 02.

    פורסים את העגבניות ומניחים חצי מהכמות בתחתית המחבת. מפזרים חצי מכמות הפלפל החריף חצי מכמות מהשום הפרוס וחצי מכמות הכוסברה .

  • 03.

    מניחים את הברוקולי והכרובית. מפזרים מעל הכרובית פלפל חריף, שום פרוס וכוסברה ומעל הכל מפזרים את יתר העגבניות.

  • 04.

    מכינים רוטב מרסק העגבניות, הכמון, הפפריקה ואבקת המרק, מערבבים ויוצקים מעל.

  • 05.

    מבשלים על אש נמוכה כ-35 דקות ומגישיםעם פירה תפוחי אדמה או אורז.

    טיימר מופעל
    00:35:00
הכנת? כאן מדרגים
(84)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.